Bio

Hoi! Ik ben Nynke.

In het dagelijks leven werk ik parttime als copywriter bij internetbureau Adivare. Daarnaast ben ik actief als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver. Mijn expertise ligt op het gebied van zowel on- als offline media.

Eerder werkte ik bij onder andere de Nederlandse Publieke Omroep, het Groninger Museum en Veiligheidsregio Flevoland. Hierdoor heb ik een brede kijk ontwikkeld op uiteenlopende vakgebieden en kan ik me goed inleven in verschillende doelgroepen.

Als freelancer werkte ik in opdracht voor onder andere de Hanzehogeschool en Noordhoff. Ik kan goed overweg met contentmanagementsystemen en ben handig met social media. Ik bruis van projecten op het gebied van duurzaamheid en de samenwerking met creatieve gelijkgestemden.

In mijn vrije tijd schrijf ik graag muziekrecensies, lees ik en loop ik hard. Ik heb een passie voor sokken breien en het uitzoeken van nieuwe patronen en garens. Verder word ik spontaan blij van logosweaters, mijn kat Pixel en de recepten van Yvette van Boven.