Interview

In een geschreven interview blijft de inhoud intact en wordt de gesproken taal bewerkt, maar authentiek geciteerd. De strekking van het verhaal en spreektaal van de geïnterviewde blijven ongemoeid.

Interview
Als journalist ga ik op zoek naar het nieuws en het verhaal achter de feiten.

Ik onderzoek en verdiep me graag in de geschiedenis van een fenomeen en schrijf mooie verhalen voor websites, dagbladen, tijdschriften en personeelsbladen. Ook denk ik graag mee over het onderwerp en de vorm van het interview.

Diepte-interview
Een diepte-interview biedt uitgebreid de ruimte voor achtergronden bij een onderwerp. Op basis van research en een helder idee over het doel en de lengte van het verhaal en de doelgroep schrijf ik diepte-interviews met een origineel en verrassend leitmotiv.

Complete aanlevering
Of het nu gaat om interviews over een practoraat zorg en sensortechnologie of interviews met een human interestthema: met een originele invalshoek en het invoeren van omgevingselementen lever ik uitgeschreven interviews zo compleet mogelijk aan.

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver die een interview of diepte-interview verzorgt met een originele invalshoek? Aarzel dan niet een neem dan vandaag nog contact met me op.