Artikel

Goede artikelen voor magazines en bladen worden zowel geprint als online graag gelezen. Ik schrijf beknopt en met vaart, zoom in op de juiste details en maak gebruik van zintuigelijke beschrijvingen zodat de lezer zich iets bij het onderwerp kan voorstellen.

Leesbare content

Door te denken vanuit de lezer, aandacht te besteden aan de tekstopbouw en gebruik te maken van zowel een tekst- als beeldplatform schrijf ik geloofwaardige en originele artikelen. Ik hou rekening met de doelgroep van een website of blad en stem de inhoud van een tekst af op het medium. Mijn teksten hebben bovendien vaart en een leesbare indeling.

Originele invalshoek

Als journalist schreef ik talloze nieuwsitems, interviews, muziekrecensies, teksten met een human interest-thema en andere redactionele artikelen. Ook heb ik ervaring met schrijven van achtergrondartikelen op het terrein van televisiecontent, kunst en veiligheid. Voor treffende en aantrekkelijke content op jouw website of in jouw boek of nieuwsbrief ben je bij mij dan ook aan het juiste adres. Is de inhoud van de opdracht nog niet vastomlijnd? Geen probleem. Ik denk graag mee over een originele invalshoek.

Journalistieke aanpak

Op zoek naar interessante artikelen en/of interviews voor je bedrijfsblad? Context by Nynke levert teksten met actualiteitswaarde over het reilen en zeilen van de organisatie, belicht hierin achtergronden, en zorgt voor een aantrekkelijke lay-out met behulp van leuke en ontspannende omringende bijdragen. Ook realiseer ik in teksten tweerichtingsverkeer en zorg ik er met een interactief personeelsblad voor dat de betrokkenheid van de medewerkers worden vergroot.

Kortom: wil jij een origineel en leesbaar artikel voor je on- of offline medium? Neem dan nu contact op met Context by Nynke.