Diensten

Context by Nynke is specialist op het gebied van schrijven en conceptontwikkelen. Met producten op het gebied van tekst en publiciteit is Context hét bureau in Groningen voor jouw communicatievraagstuk.

Teksten voor on- en offline media

Teksten kunnen informeren, motiveren, overtuigen of instrueren, maar in

alle teksten is de samenhang belangrijk. Context levert teksten voor on- en offline media met de juiste structuur, formulering en toon. Teksten die zorgen voor de werving van nieuwe leden, een succesvol evenement of een groot lezersbereik.

Op zoek naar een tekstschrijver die interviewsreportagesSEO-webtekstenpersberichtenrecensies en wervende teksten voor bijvoorbeeld brochures, posters, flyers en nieuwsbrieven verzorgt? Dan ben je bij Context by Nynke aan het juiste adres. Ik schrijf teksten die afgestemd zijn op heterogene doelgroepen en die voldoen aan de randvoorwaarden.

Eindredactie

Schrijven is gelezen worden. Een goede zakelijke tekst is dan ook aantrekkelijk, correct, duidelijk, efficiënt en gepast. Als eindredacteur beoordeel en becommentarieer ik teksten voor on- en offline media op inhoud en stijl.

Communicatieadvies

Functioneel communiceren is belangrijk in elke organisatie. Voor het begeleiden van processen en het oplossen van problemen in de communicatie neemt Context kritische factoren zoals het hoofddoel van de communicatie, de behoeften van de ontvanger en de vorm van de boodschap onder de loep.

Met conceptontwikkeling en instrumenten als een social media strategie, communicatieplan, (globaal) lezersonderzoek, adviesrapport, evaluatieverslag en een sociaal jaarverslag adviseer ik op het gebied van interne en externe communicatie.

Naast het ontwikkelen van crossmediale voorlichting-, pr- en marketingcampagnes ondersteun ik ook graag andere organisaties en projecten bij de uitvoering ervan.

Kennis maken?

Context by Nynke werkt efficiënt, zorgvuldig en met plezier aan de communicatie rondom jouw projecten. Mail, bel of app me dus gerust voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking. Met of zonder een kop koffie.