Eindredactie

De teksten van Context houden de aandacht van de lezer vast. De teksten zijn niet gestapeld en hebben de juiste vorm. Ook voor bestaande teksten die wel wat aanscherping kunnen gebruiken ben je bij Context aan het goede adres. Context redigeert teksten, scherpt teksten aan en kort teksteeenn in.

Inspelen op het leesgedrag
Wie te veel focust op de inhoud van een verhaal loopt het risico om een gestapelde tekst te schrijven. De meeste lezers raken daarbij in ernstige moeilijkheden. Context speelt in op het leesgedrag en maakt daarmee de kans een stuk reëler dat de teksten op jouw website gelezen worden.

De juiste vorm
Teksten van Context zijn niet te kort, niet te lang en hebben ze de juiste structuur, een logische opbouw en een goede spanningsboog. Met doorleesstimuli en structuuraanduiders zorg ik ervoor dat lezers niet afhaken. Door een schets te maken waarin ik het tekst- en beeldplatform uitwerk en strategisch te spelen met de tekstelementen ben ik er een kei in om een bestaande tekst in de juiste vorm te presenteren.

Redigeren
Met een passie voor het juiste woord op de juiste plaats adviseer ik inhoudelijk over correctheidskwesties, kort ik bestaande teksten voor on- en offline media in en scherp ik ze aan.

Kun jij wel een eindredacteur gebruiken die meeleest, de puntjes op de i zet en ervoor zorgt dat jouw website met plezier gelezen wordt? Neem dan nu contact op met Context.