Reportage

In een reportage of journalistiek verslag van Context staat de kern van een reis, workshop of evenement centraal. De belangrijkste conclusies worden op een aantrekkelijke manier verwoord en in een toegankelijk, uniek eindproduct samengevat.

De kern van het verhaal
Een interessante reportage heeft nieuwswaarde, een juiste dramatische ontwikkeling en een samenhangende structuur. In een journalistiek verslag van Context wordt de kern van een presentatie of lezing, zo nodig met behulp van citaten en kaders, in aantrekkelijke taal weergegeven. De belangrijkste conclusies, vragen uit het publiek en adviezen aan de presentator komen aan bod in een vorm die inhoudelijk is afgestemd op de lezer.

Gepaste tekst
Met enthousiasme woon ik congressen of workshopsessies bij om een gepaste, tekstuele bijdrage te kunnen leveren aan een nieuwsbrief, website of offline publicatie. Bij Context ben je aan het juiste adres voor een reportage met de juiste lengte en nieuwswaarde, compleet aangeleverd met zo mogelijk interessante citaten en bijpassend beeldmateriaal.

Ingewikkelde materie eenvoudig verwoord
Onderzoekers maken vaak gebruik van moeilijke termen, lange zinnen en ambtelijke formuleringen. Context vertaalt wollige verhalen in een toegankelijke tekst die gericht is op de nog niet op het onderwerp ingewijde lezer.

De lezer staat centraal
Schrijvers drukken vaak hun stempel op het verhaal en vergeten het uitgangspunt van de lezer. Context onderscheidt zich van andere tekstschrijvers door de inhoud van teksten specifiek af te stemmen op de lezer of ontvanger. Wat de lezer beweegt en interesseert is bij Context altijd uitgangspunt.

Voor on- en offline media
Journalistieke verslagen voor een blad worden anders geschreven dan journalistieke verslagen die vooral gelezen worden op het scherm. Op zoek naar een tekstschrijver die een aantrekkelijk journalistiek verslag aanlevert voor je website of maandblad? Aarzel dan niet en neem contact op met Context.